Deli:

     

Kakšna pa je tvoja zgodba?

Ljudje smo pravzaprav odvisni od zgodb, saj skozi njih veliko lažje kot zgolj skozi gole številke ali dejstva spoznavamo in razumemo svet okoli sebe. Šele v zgodbah posamezna dejstva dobijo svoj smisel.

Ob pravih zgodbah nekaj čutimo, čustva pa vzpostavljajo tudi povezave med občinstvom, značajem v zgodbi in pripovedovalcem zgodbe. Skozi zgodbe šele prav razumemo, kaj se je zgodilo, kaj se bo zgodilo ali kaj se dogaja.

Zgodbe povežejo vzroke in posledice, zato nam pomagajo osmisliti svet, naša in doživetja drugih, razumeti dogodke, nas učijo, navdihujejo in gradijo odnose.

In kako vemo, da so vaše zgodbe vredne pripovedovanja? Če ne bi bile, tudi vašega posla najbrž ne bi bilo (več), kajti zgodbe izhajajo iz tega, kaj ste in kaj počnete. Morda je bolj res to, da jih zgolj ne vidite ali ne zaupate dovolj v njihovo moč ...

Lahko imate najboljši izdelek, a če informacije o tem ne boste zavili v takšno zgodbo, da jo bomo razumeli, je enako, kot če ga sploh ne bi imeli. Pripovedujte torej dobre zgodbe in zagotavljamo vam, da bo vaš posel dobil povsem novo dimenzijo. Kaj še čakate?

Deli:

     

Novice