Deli:

     

Študije primera vašega vsakdana

Kot se za vsako konferenco, ki želi slediti duhu časa, spodobi, se bomo tudi na letošnjem POMP Forumu sprehodili čez študijo primera, dve ali tri. Smetana strokovnjakov, ki sestavljajo letošnji program, je v svoji karieri ustvarjala podobo in vsebine številnih priznanih svetovnih in domačih podjetij, blagovnih znamk in projektov, celo tako raznovrstnih, da smo iz letošnjih študij primerov sestavili čisto običajen dan marsikaterega Slovenca. Kakšen je, si lahko preberete spodaj.

Predstavljajte si: sobota zjutraj je in vi brezskrbno srkate kavo v domačem naslanjaču. Se ne bi ob tem prileglo še nekaj hrustljavo sladkega? Pa še kako! Ne mine niti minuta in že so na krožniku pred vami najbolj priljubljeni ameriški piškoti. Saj veste, tisti, ki jih je treba najprej zavrteti, polizati kremo, namočiti v mleko in šele nato pojesti.

O piškotih Oreo in še marsičem bo v predavanju z naslovom KAKO SKOZI LABIRINT PASTI V KORPORACIJAH DOSEČI PRODAJNE CILJE razpravljal Andrew Markowitz.

Ko se jutro prevesi že bolj proti opoldnevu in ko vas skozi okno božajo topli jesenski žarki, si rečete: »Škoda, če se ne bi zapeljal(a).« In že ste na poti proti svojemu jeklenemu konjičku, češkemu simbolu, ki je v zadnjih treh desetletjih zrastel v eno najuspešnejših modernih avtomobilskih znamk. Tehnološko dovršena notranjost avtomobila je kot nalašč, da se ob nabiranju kilometrov prepustite najnovejšim vročim glasbenim ritmom. Mladi norveški DJ Matoma je tokrat ravno pravšnja izbira, za njegova družbena omrežja in slavo pa je odgovoren tudi eden naših najmlajših predavateljev, Stian Reinhartsen, ki bo na POMP Forumu spregovoril o NOVIH DRUŽBENIH MEDIJIH: VIKINŠKEM PRISTOPU ALI KAKO TO DELAJO NORDIJCI.

Ko se takole prepustite sivi cesti in raziskujete nove stranpoti, se znajdete na čudovitem kraju, kraju, ki kar kliče po tem, da iz svojega žepa potegnete mobilni telefon in posnamete fotografijo ali dve. Čudovito! Fotografija je ravno pravšnja, da z njo pozdravite prijatelja na drugi strani luže, tistega, ki vam že tako dolgo obljublja, da vas bo obiskal. »Slovenia. Make New Memories. Soon,« še odpišete in že ste znova za volanom.

Sonce že počasi zahaja in mali urni kazalec se že bliža osmi. Čas bo, da odrinete proti domu. Med potjo se ustavite še v trgovini. Dolg dan je za vami in prileglo bi se vam nekaj, kar bi vas malce osvežilo, nekaj z mehurčki. Kaj kmalu jo zagledate. Skrita v objemu hlada vas pozdravlja vsem dobro poznana steklenička, odeta v nezamenljivo rdečo-belo kombinacijo. Ta gre z vami. Z nami pa bo Marija Mijatović, ki bo govorila o tem, KAKO SODELOVATI Z VPLIVNEŽI, tudi na primeru svojega dolgoletnega naročnika, Coca-Cole.

Ne mine veliko časa, ko se ležerno zleknete v svoj domači naslanjač, poiščete daljinca in si v njegovem objemu ogledate svojo najljubšo televizijsko serijo, originalno slovensko, na začetku katere vas vedno pozdravi šarmantni Janov glas. Nekaj o nastajanju takih in drugačnih videovsebin nam bo zaupal Nejc Levstik, režiser Usodnega vina, Reke ljubezni in še marsičesa, v predavanju z naslovom VRHUNSKI VSEBINSKI VIDEO – PET PREPROSTIH PRAVIL IN ISKREN NASVET.

Pa tako lep dan bo, kajne? Na zabavi po dogodku pa le pazite, da ne bo vino preveč usodno.

Celoten program letošnjega POMP Foruma najdete tukaj

Deli:

     

Novice